Onze wandelroutes

Ontdek de stad per voet!

Reizigers kiezen steeds meer voor een beleving tijdens een reis of stedentrip. Er is een sterk toenemende vraag naar unieke ervaringen in plaats van reizen die primair gericht zijn op de accommodatie en de highlights van een bestemming. Reizigers willen tegenwoordig een onvergetelijke en inspirerende persoonlijke ervaring meemaken. Om op deze ontwikkeling in te spelen heeft Stedenman een aantal unieke city walks ontwikkeld waarmee je een stad op een bijzondere en andere manier leert kennen.

De City Walks van Stedenman zijn unieke wandelroutes door de mooiste steden in Europa, aan de hand van een beroemd persoon of een speciaal thema en met culturele, culinaire en andere tips voor onderweg. City Walks kun je meenemen tijdens een stedentrip op je tablet of smartphone of als gedrukt gidsje op A5-formaat. Niet eindeloos achter een gids aanlopen, maar op je gemak de stad zelf ontdekken aan de hand van een bijzondere route!

Wandel tijdens een stedentrip met schilder Rafael of architect en kunstenaar Bernini door Rome, aan de hand van Rembrandt door Amsterdam of samen met Gaudi door Barcelona. Ontdek de woon- en werkplekken van Kafka in Praag of loop door het Florence uit de tijd van Dante. Deze routes en nog veel meer en ook in veel meer steden zullen binnenkort op deze site verschijnen. Je kunt ze bestellen en meenemen op een citytrip, digitaal of als papieren gids.

Papieren gidsen:

(de papieren gidsen worden geleverd in een mooi gedrukt gidsje op A5-formaat en krijg je thuis gestuurd)

Resultaat 13–13 van de 13 resultaten wordt getoond

Digitale gidsen:

(alle digitale gidsen worden geleverd in PDF-formaat en als online pagina indien u een account aanmaakt)

Resultaat 13–13 van de 13 resultaten wordt getoond