Sevilla wandelroutes

Ontdek het echte Sevilla met onze City Walks. De wandelingen leiden je feilloos naar absolute highlights als de Kathedraal en de Giralda-toren, Real Alcazar en Plaza de Espana. Attracties die je gezien moet hebben, maar ook naar wijken, parken en bezienswaardigheden in Sevilla die nog niet toeristisch zijn!

Wandelen

Sevilla is een stad gemaakt om te wandelen: een compact historisch centrum, boordevol bezienswaardigheden en gastronomische spots. Tip: ga wel vroeg op pad voor een stadswandeling, want vanaf het middaguur kan het erg warm worden in de straten en op de pleinen van Sevilla. Neem ook de tijd onderweg voor de typisch Sevilliaanse tapas en een drankje op zijn tijd! 

City Walks

Met de city walks van Stedenman, digitaal of in een handig papieren formaat, leer je Sevilla ontdekken aan de hand van een aantal thema’s. Loop door de smalle straatjes en gezellige pleintjes in de voormalige Joodse wijk Santa Cruz. Of wandel over de boulevard langs de rivier Guadalquivir naar de sfeervolle wijk Triana, de wijk waar het beroemde tegel- en aardewerk van Sevilla is uitgevonden.

Operaroute

In Sevilla zijn vele locaties te vinden die het toneel vormen in bekende opera’s. Carmen, De Barbier van Sevilla, La Nozze di Figaro en La Forza del Destino zijn enkele van deze beroemde opera´s waarbij locaties in Sevilla een belangrijke rol spelen. Met de Opera-route ga je terug naar het Sevilla van de 16e en 17e eeuw en duik je in de wereld van legendes en kom je er achter wie de bekende Carmen eigenlijk was.

Kijk hieronder en op de site van Sevilla-Nu voor nog meer thematische stadswandelingen in Sevilla.

Alle Sevilla gidsen:

(de papieren gidsen worden geleverd in een mooi gedrukt gidsje op A5-formaat en krijg je thuis gestuurd)

(alle digitale gidsen worden geleverd in PDF-formaat en als online pagina indien u een account aanmaakt)

Toont alle 2 resultaten