Hoe werken City Walks?

De City Walks van Stedenman kun je als digitale uitgave bestellen (voor op je pc, laptop, tablet of smartphone) en als papieren gids. Kies de stadswandeling(en) die je wil bestellen, kies voor de digitale of papieren versie en stop de gewenste wandelroute in je winkelmand. De digitale versie (pdf) kost € 2,99, het papieren gidsje krijg je thuis gestuurd voor € 4,99 excl. verzendkosten.

Na bestelling en betaling ontvang je zowel op de website als in je email een link om de City Walk te downloaden, in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan op meerdere apparaten: pc, laptop, tablet en smartphone. Kies je voor een papieren gids, dan geef je bij de bestelling het adres op waar je de gids wil ontvangen en dan krijg je binnen enkele dagen een handig en mooi geprint boekje op A5-formaat thuis gestuurd. Om in je tas of zak te steken als je op pad gaat tijdens je stedentrip.

Account

Onze City Walks worden regelmatig uitgebreid. Er komen wandelingen in nieuwe steden bij en nieuwe wandelingen in bestaande steden. Als je denkt dat je vaker een Stedenman City Walk zult bestellen dan is het handig om een eigen account aan te maken. Bestellen en betalen gaat dan sneller want je hoeft niet alle informatie opnieuw in te voeren én je hebt al je bestelde wandelingen in een handig overzicht. Daarnaast blijven ook de gekochte digitale producten beschikbaar via jouw eigen account, zodat je ze altijd online kunt raadplegen!