Milaan in één dag [DIGITAAL]

3,99

Milaan is een prachtige stad voor een stedentrip van enkele dagen. Er is genoeg te zien en te beleven in de stad van mode en design. Maar ook mensen die elders in Noord-Italië verblijven doen graag een dagje Milaan. Verblijf je op een camping of in een hotel bij het Gardameer, Lago Maggiore of Comomeer, dan is een dagje Milaan prima te doen. Milaan heeft veel parkeergarages aan de rand van de stad, die goed bereikbaar zijn vanaf de snelweg. Deze garages worden onderhouden door de lokale vervoersmaatschappij en zijn daardoor relatief goedkoop en veilig. In bijna alle gevallen bevinden ze zich dichtbij metro en/of treinstations waardoor je gemakkelijk in het centrum van de stad komt. Je kan ook gemakkelijk en snel met de trein naar Milaan.

De city walk ‘Milaan in één dag’ is speciaal voor iedereen die in één dag de sfeer en de highlights van de Noord-italiaanse metropool wil beleven. De stadswandeling gaat langs een aantal hoogtepunten van Milaan die je niet mag missen, maar je krijgt ook ruimschoots de gelegenheid om langs winkels te struinen en op een terrasje te genieten van een lekker ijsje of een aperitivo. Voor de liefhebbers van shoppen voert de wandelroute door de Corso Buenos Aires, de langste winkelstraat van Milaan, door de Gouden Vierhoek, met de duurste winkelstraten van Milaan, en door de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II. Natuurlijk kom je ook langs beroemde attracties als de Dom van Milaan, Teatro alla Scala en Castello Sforzesco. En je ontdekt tijdens deze wandeling ook minder bekende plekjes als de Giardini Pubblici, het Piazza dei Mercanti en enkele bijzondere kerken. Onderweg tippen we ook leuke culinaire adresjes!

Extra informatie

Lengte wandeling 7 kilometer
Duur 1 dag
Bezienswaardigheden: Pirelli-toren, Corso Buenos Aires, Porta Venezia, Giardini Pubblici, Quadrilatero d’Oro, Galleria Vittorio Emanuele II, Teatro alla Scala, Piazza dei Mercanti, Castello Sforzesco, Duomo, Chiesa di Santa Maria presso San Satiro, Chiesa San Babila.

Artikelnummer: 1Da-Mil-Dig Categorieën: ,

Beschrijving

De citywalk ‘Milaan in één dag’ is ideaal voor een dagje Milaan. Verblijf je op een camping of hotel bij het Gardameer, Lago Maggiore of Comomeer, of elders in Noord-Italië, dan is deze stadswandeling perfect om kennis te maken met de belangrijkste hoogtepunten en de sfeer van Milaan, de stad van mode en design. Milaan heeft veel parkeergarages aan de rand van de stad, die goed bereikbaar zijn vanaf de snelweg. Deze garages zijn goedkoop en meestal dichtbij metro en/of treinstations waardoor je gemakkelijk in het centrum van de stad komt. Je kan ook met de trein naar Milaan.

De wandeling gaat langs een aantal hoogtepunten van de stad en je krijgt ook de gelegenheid om langs winkels te struinen en op een terrasje te genieten van een ijsje of aperitivo. Voor shopliefhebbers voert de wandelroute door de Corso Buenos Aires, de langste winkelstraat van Milaan, door de Gouden Vierhoek en door de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II. Je komt langs attracties als de Dom, Teatro alla Scala en Castello Sforzesco. En je ziet minder bekende plekjes als Giardini Pubblici, Piazza dei Mercanti en enkele bijzondere kerken. Onderweg tippen we ook leuke culinaire adresjes!

Extra informatie

Lengte

7 kilometer

Duur

1 dag

Bezienswaardigheden langs de route

Pirelli-toren, Corso Buenos Aires, Porta Venezia, Giardini Pubblici, Quadrilatero d’Oro, Galleria Vittorio Emanuele II, Teatro alla Scala, Piazza dei Mercanti, Castello Sforzesco, Duomo, Chiesa di Santa Maria presso San Satiro, Chiesa San Babila.

Andere suggesties…